Veilig online betalen bij BomaCollectibles.nl

 

 

Betaalmethoden


In onze webwinkel accepteren wij de volgende betaalmethoden:
  •    Internetbankieren via iDEAL
  •    PayPal met verkopersbescherming

BomaCollectibles.nl probeert haar klanten hun ideale betaalmethode te laten kiezen. Onze partner voor het afhandelen van betalingen zijn CCV (www.ccv.eu)

Betrouwbaarheid is bij online transacties het belangrijkste onderdeel. Met dit gegeven als uitgangspunt gebruikt CCV de modernste beveiligings- en versleutel gereedschappen.

Zo word je beschermd tegen online fraude. In de praktijk is daardoor een online aankoop statistisch gezien veiliger dan kopen in een winkel. 
 

iDEAL (internetbankieren)

Als je internetbankieren van ABN AMRO, ASN Bank, Triodos Bank, Van Lanschot, Knab, ING, Rabobank of SNS Bank hebt kun je direct gebruik maken van iDEAL, je hoeft je hiervoor niet aan te melden.

iDEAL biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd, veilig en gemakkelijk.
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken.
  • Betalen met iDEAL kan direct. Je hoeft geen account aan te maken of je te registeren.
  • Met iDEAL houd je constant controle en overzicht op je betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in je eigen rekeningoverzicht.

Hoe werkt iDEAL?

Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank, waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Daarna vraagt jouw bank om een aantal gegevens in te vullen en autoriseer je de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is. Vervolgens kunnen wij direct overgaan tot verzending van jouw bestelde product(en).
 

PayPal

Indien je houder bent van een PayPal-account kun je direct online betalingen overboeken naar ons PayPal-account. Je betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat je direct weet of de betaling wel of niet wordt goedgekeurd.

Heb je nog geen PayPal-account? Dan moet je jezelf eerst registreren op www.paypal.nl