Verzenden & retournerenPre-Orderen?

Bij het plaatsen van een bestelling met producten die verschillende releasedata hebben, hanteren wij het product met de laatste releasedatum als referentiepunt voor de gehele bestelling. Dit betekent dat we wachten tot alle producten beschikbaar zijn voordat we de volledige bestelling verzenden. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat je alle items in één zending ontvangt. 

Als je echter liever wilt dat de beschikbare producten eerder worden verzonden, vragen wij je vriendelijk om afzonderlijke bestellingen te plaatsen voor de items met verschillende releasedata. Op die manier kunnen we elk product verzenden zodra het beschikbaar is.

 

 

Hoe werkt het verzenden?

Nadat je je aankopen hebt gedaan zullen wij deze zorgvuldig verpakken en versturen met PostNL of DHL. Wij streven er naar om bestellingen die vóór 23:00 uur besteld zijn de volgende dag met één van deze transportbedrijven te versturen.
De algemene transit tijd bedraagt 1 á 2 werkdagen binnen Nederland en 1 á 3 werkdagen naar België. Helaas hebben wij geen grip op hoe snel je pakketje aankomt.
De bezorging vindt plaats van maandag t/m zaterdag, zondag wordt er niet bezorgd door deze transportbedrijven. 
Hoe werkt het retourneren?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag* gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bomacollectibles.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

* Bij geopende producten, zichtbare gebruikssporen, missende onderdelen of een ontbrekende verpakking heeft u geen recht meer op het volledige aankoopbedrag.
Alleen als een product teruggestuurd wordt zonder beschadigingen en in de originele verpakking krijgt u het volledige aankoopbedrag terug.


Productiefouten en/of verpakkingsfouten?
Productiefouten en/of verpakkingsfouten zijn altijd mogelijk. Helaas is dit niet te controleren voor ons indien het om sealed producten gaat.


 


Retour aanvragen?

Je kunt ons 7 dagen in de week bereiken via Facebook, e-mail en telefoon.

www.facebook.com/BomaCollectiblesNL
info@bomacollectibles.nl
06 - 21 59 95 15

Voor 23:00 besteld, volgende werkdag verzonden!
Betaal gemakkelijk en veilig online!